Kongre

KURUMSAL ÇATI

Vakfın kuruluş çatısını Mütevelliler, Doğal Mütevelliler, Onursal Üyeler ve Düzenli Bağışçılar oluşturmaktadır.

Vakfın organları Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'dur.

Yürütme faaliyetleri, Yönetim Kurulu tarafından Vakıf Senedi hükümleri ve Yönetmelikler çerçevesinde sürdürülür. Vakıf amaç ve hizmet konularını gerçekleştirmek üzere Vakıf Üyeleri arasından veya dışarıdan katılımcılarla süreli ve süresiz Komiteler, Alt Komiteler ve Çalışma Gruplurabiluları oluş.

Vakfın organları Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'dur.